PLuk de Olijf

Dat olijfolie goed is voor de gezondheid is inmiddels algemeen bekend. Deze natuurlijke smaakversterker wordt door de eeuwen heen gebruikt om de smaak van gerechten te versterken en om heerlijke combinaties te maken!

 

 

Dit is olie van de eerste persing en is van de hoogste kwaliteit. Deze olie heeft een zuurtegraad van onder de 1%. Daarmee een perfecte combinatie van aroma en smaak. Extra vierge olijfolie is zeer geschikt om koud te gebruiken voor pasta's, salades, vinaigrettes, tapenades en koude sauzen.

 

 


Basilico

Extra olijfolie verkregen bij de eerste persing (98%).

Basilicum gevriesdroogd (1%), basilicum natuurlijk aroma (1%).

Koel en droog bewaren.

€ 5,45

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Aglio Peper

Extra olijfolie verkregen bij de eerste persing (97%).

Knoflook en rode peper ontwaterd (2%), natuurlijk aroma's (1%).

Koel en droog bewaren

€ 5,45

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Balsamico

Aceto balsamico tradizionale wordt van druivenmost en azijn gemaakt, die groeien in de omgeving van Modena, Noord-Italië.

€ 6,45

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen



Olitalia staat voor pure Italiaanse olijfolie van topkwaliteit. Met recht is het dé oliespecialist van Italië. Volgens een eeuwenoude  persmethode wint Olitalia haar olie uit een selectie van de beste Italiaanse olijven. Hierdoor ontstaat een unieke en pure smaakbeleving!

Klantenservice

Over ons

Gratis bezorgen

Vanaf € 75,-